En reise

 

 

En reise er et minne for livet!

Den sanne oppdagelsesreise består ikke i å finne nye landskaper, men å se med nye øyne. Vi minnes ikke dager, vi minnes øyeblikk.

 

"Alle" reiser jo, og i en verden hvor livsstil og statussymboler teller mye, hører reiser med, eller? Er det slik at vi gjennom å reise skaper oss et mer akseptabelt selvbilde kanskje. "Lykkelige mennesker rapporterer om flere ferieturer, og ferieturer påvirker lykke mer enn andre fritidsaktiviteter", sies det.

Ikke tro at vi vet, da stivner bevisstheten. Det eneste vi vet, er at livets vei er uendelig. En vei tar slutt, en annen vei har så vidt begynt. En dør blir lukket, en annen åpnet. Du når toppen, men bak der fins en høyere topp. Livet er en reise. Hva som venter deg bak neste sving, vet bare den som går videre.

Vi takker for alle som har reist med oss og ønsker alle nye og gamle kunder velkommen tilbake. Fornøyde kunder er de beste ambassadørene og dette merkes gjennom flere av dere, tusen takk. 

Vi minner igjen om at det lønner seg å være tidlig ute med sin bestilling. Derfor fortsetter vi med tidlig rabatt på flere av våre destinasjoner. Se fremover, planlegg din reise.

 

Med påstigning der du bor vil vi sørge for at alle, uansett hvor du bor i Norge, kan få muligheten til å delta på våre reiser.

Våre sjåfører og reiseledere vil gjøre alt for at du skal få den opplevelsen og minnene som forventes, pluss litt til.

Som kunde hos Haverstad Turbiler gir vi deg prisgaranti på alle våre reisemål. I tillegg gir vi deg trygghet, trivsel og god service.

Velkommen om bord!

 

Med vennlig hilsen oss alle i Haverstad Turbiler

Stig Rune Haverstad