Påsken på den spanske solkysten

Påsken på den spanske solkysten -med opphold i vakre Almunecar

Rett og slett fantastisk, denne påsken vil vi invitere alle med på en hyggekveld hvor vi skal feire vårt 30-ende besøk til denne unike og flotte byen. Til deg som aldri har opplevd dette området før, bør du virkelig vurdere og delta sammen med oss denne gang. Dette er reisen som folk kommer tilbake til år etter år. Vi har deltakere som har deltatt på denne reisen både vår og senhøstes mer en 15 ganger sammenhengende. Velkommen til noen herlige dager på solkysten.


Dag 1. Hjemsted – Almunecar

Fremmøte ved Oslo Lufthavn for innsjekk med flyavgang til Malaga på morgenen. Ved ankomst blir vi møtt av vår lokale buss som kjører oss til Almunecar og Hotel Victoria Playa for innsjekk og som blir vår base i 18 dager. Middagsservering på hotellet om kvelden.


Dag 2-17. Almunecar

Det blir mye opp til hver enkelt hva du ønsker å tilbringe dagene med, hvilke utflukter som kan være interessante, og hvilke reisemål du ønsker å utforske på egenhånd. Reiseleder vil være behjelpelig med gode råd og tips for hva som er verdt å få med seg. Byen er et eldorado for alle som er glad i en spasertur eller sette seg ned på noen av fortausrestaurantene og bare ”nyte” livet. Kanskje velger du en av våre utflukter? Det serveres frokost, lunsj og middag på hotellet hver dag.


Dag 18. Almunecar – Hjemsted

Frokost på hotellet. Til avtalt tid setter vi kursen tilbake til Malaga flyplass. Ved ankomst Oslo Lufthavn takker vi for turen og ser frem til nok et nytt gjensyn med denne flotte byen.


Reisefakta

Turkode:

190401

Avreisedato:

09.04.19

Hjemkomstdato:

26.04.19

Varighet:

18 dager

Reisemål:

Påsken på den spanske solkysten

Grunnpris:

Nok 11995.00

Prisen inkluderer:

• Flytransport, Oslo Lufthavn – Malaga tur og retur
• Reiseleder fra Haverstad/C verden
• Busstransport, Malaga – Almunecar tur og retur
• 17 Hotellovernattinger, Hotel Victoria Playa inkludert 17 middager, 16 lunsjer, 17 frokoster samt vann og vin til måltidene

Tillegg i prisen:

• Enkeltrom kr.2380.-
• Utflukter under oppholdet