Romantisk reise til Praha

Romantisk reise til Praha - en by full av drømmer

Praha er utvilsomt en av Europas vakreste byer og er også oppført på UNESCOs liste over verdens kulturminner. Byen har bevart sin arkitektur som består av mange stilarter fra gotisk, rokokko, renessanse til jugend. Spaser over Karlsbroen og se på kunstverkene, besøk rådhuset med det astronomiske uret eller det gylne smuget der husene en gang var bebodd av de kongelige gullsmedene. Praha kan med stolthet kalle seg for verdens beste utendørsmuseum for arkitektur. Bli med oss på tur til denne unike juvelen og la deg rive med av dens magi og atmosfære.


Dag 1. Hjemsted – Praha

Fremmøte ved Oslo Lufthavn med flyavgang til Praha. Ved ankomst venter vår lokale buss som kjører oss inn til byen. Sammen med vår lokalguide tar vi fatt på en fantastisk reise i denne unike og flotte byen. Ettermiddagen til fri disposisjon hvor dagen avsluttes med felles middagsservering på en av byens flotte restauranter.


Dag 2-4. Praha

Praha er et av de aller mest populære reisemålene i hele Europa. Byen har en befolkning på ca.1,3 millioner og det er en by med magisk atmosfære og en veldig koselig indre kjærne. Her kan man gå rundt å nyte et yrende byliv, massevis av mennesker, koselige restauranter, kafeer og vakker arkitektur. Det er ikke uten grunn at store deler av turistene som en gang har vært i Praha, alltid kommer tilbake, mange ganger. Praha opplevde en rik vekst under ledelse av Karl IV, og det er mens han styrte at det kjente landemerket, Karlsbroa, ble bygd. På andre siden av Karlsbroen finner vi et annet område, Mala Strana, roligere og mindre berørt av store folkemengder, spesielt når mørket har lagt seg over byen. Likevel tilbyrområdet et bredt utvalg av restauranter, barer og små butikker hvor de besøkende kan møte autentisk tsjekkisk kultur og få kulinariske opplevelser. Dette området i Praha har vært et populært sted for filmog reklameinnspillinger. «Casino Royale», «Kafka» og «Amadeus» er blant filmene som er spilt inn her. Regissørene trekkes til Mala Strana av den barokke arkitekturen, de sjarmerende sidegatene, og utsikten mot Karlsbroen, St. Nicholaskirken, Praha slott og Petrin-høyden. Reiseleder vil være behjelpelig med tips om butikker, restauranter m.m. En spasertur over Karlsbroen på kveldstid med en flombelyst Prahaborg i bakgrunnen, er en opplevelse du aldri vil glemme. Under oppholdet arranger vi folkloreaften med middagsservering.


Dag 5. Praha – Hjemsted

Etter frokost takker vi for oss og kjører tilbake til flyplassen for innsjekk med ankomst Oslo Lufthavn. Etter noen innholdsrike
dager takker vi for turen, på gjensyn!


Reisefakta

Turkode:

190505

Avreisedato:

19.05.19

Hjemkomstdato:

23.05.19

Varighet:

5 dager

Reisemål:

Romantisk reise til Praha

Grunnpris:

Nok 5895.00