Den flotte naturen i Loen

Den flotte naturen i Loen - fra fjord til fjell på 5 minutt

Opplev den nye og høythengende turistattraksjonen i bygda. Pendelbanen Loen Skylift tar deg fra fjordkant til fjelltopp på fem minutter. Du stiger ombord i en av de to vognene, Hugin og Munin, nede ved fjordkanten i Loen. Etter et svev på noen minutter stiger du ut på toppen av fjellet Hoven, 1011 meter over havet. Oversikten du får fra toppen av Hoven er grunn god nok til å teste pendelbanen. Du kan se Skåla og Lovatnet i øst, Jostedalsbreen og Olden i sør og Nordfjorden som strekker seg mot Stryn i vest. På toppen vil du ha 210 graders panoramautsikt over fjellandskapet, og muligheter for et måltid lokalmat i Hoven restaurant.


Dag 1. Hjemsted – Loen

Vi kjører oppover langs den vakres Gudbrandsdalen hvor du får høre flere spennende historier. Ved Otta svinger vi av mot Strynefjellet. En flott og spektakulær etappe ende i Stryn og Loen utpå ettermiddagen. Ved ankomst Loen kjører vi til Hotel Loenfjord for innsjekk. Resten av ettermiddagen til fri disposisjon. Rundt oss på alle kanter har du et hav av muligheter til opplevelser i den fine naturen. Middagsservering på hotellet.


Dag 2-3. Loen

Frokost og middagsservering på hotellet hver dag. I dag får vi mulighet til å oppleve en spektakulær opplevingsarena, en pendelbane som løfter deg fra fjorden til 1100 moh, ikke inkludert i prisen. Her kan du nyte panorama utsikten over fjordlandskapet, fra restaurantbordet på Hoven eller ute på tur i fjellet. Vi besøker blant annet Lodalen, magisk og vill. Det blir også et besøk til Singerheimen under vårt opphold. Sosialt samvær er en viktig faktor på denne reisen.


Dag 4. Loen – Hjemsted

Frokost på hotellet. Vi takker for oss og setter kursen hjemover igjen med alle nødvendige stopp med blant annet lunsjservering før vi ankommer vårt hjemsted igjen utpå ettermiddagen.


Reisefakta

Turkode:

190509

Avreisedato:

20.05.19

Hjemkomstdato:

23.05.19

Varighet:

4 dager

Reisemål:

Den flotte naturen i Loen

Grunnpris:

Nok 3895.00