Sommeren i Tallinn

Sommeren i Tallinn - en by rik på historie og attraksjoner

Tallinn er rett og slett en fascinerende hansaby, som byr på en stemning som gjør byen lett å falle for. Med en bykjerne som minner om middelalderen, mange severdigheter, og et elegant restaurantliv har Tallinn virkelig blitt et populært reisemål for de fleste. Denne estetiske hovedstaden regnes som en av verdens vakreste byer, så en ferie til Tallinn vil garantert være en stor suksess.


Dag 1. Hjemsted – Stockholm

Vi kjører via Karlstad og Ørebro til Stockholm med stopp underveis for individuell lunsj. Ved ankomst Stockholm kjører vi til Tallinks terminal for innsjekk og båtavgang. Om bord slapper vi av og nyter den fantastiske skjærgården med sine 24.000 store og små øyer.


Dag 2. Tallinn

Frokost om bord under innseiling til Tallinn. Vi samles i bussen og kjører en runde i byen hvor vi blant annet besøker gamlebyen Toompea, omgitt av murer med mektige og vakre kanontårn. Til avtalt tid kjører vi til vårt hotell som ligger i gangavstand fra gamlebyen. Vi anbefaler en trivelig spasertur til Rådhusplassen. Vi arrangerer en kveldspromenade med et hyggelig middagsmåltid for de som ønsker det.


Dag 3. Tallinn

Hvis ønskelig blir det i dag en dagsutflukt til badebyen Pärnu. Byen med kilometervis av kritthvite strender, men kanskje er byen mest kjent for oss Skandinaver som Spa byen nummer en i Estland. I Tallinn anbefaler vi et besøk til Kadriorg-parken. Denne parken ble tatt i bruk i 1714 da den russiske tsaren Peter I. bodde i Tallinn. Både palasset som ligger i selve parken og parkanlegget var et prosjekt som ble gitt til den italienske arkitekten Niccolo Michetti. Kvelden til fri disposisjon.


Dag 4. Tallinn - Stockholm

Dagen i dag tilbinger vi i Tallinn før vi igjen samles for avreise til båtterminalen. Hva med siste innkjøp av krystall, keramikk, ullvarer, klær, antikviteter, lærvarer og lin. En spasertur i Murgaten hvor strikkekonene selger sine strikkeprodukter,
jakker, gensere, votter, luer og sokker i alle størrelser og fasonger, til svært rimelige priser, hører med. Båtavgang tidlig på
kvelden.


Dag 5. Stockholm – Hjemsted

Frokost om bord under innseilingen til Stockholm. Straks etter ankomst samles vi i bussen og setter kursen tilbake til vårt hjemsted med alle nødvendige stopp underveis. Vi håper du har hatt en opplevelsesrik tur, på gjensyn!


Reisefakta

Turkode:

190701

Avreisedato:

14.07.19

Hjemkomstdato:

18.07.19

Varighet:

5 dager

Reisemål:

Sommeren i Tallinn

Grunnpris:

Nok 3600.00