Herlige Montenegro

Herlige Montenegro - vakker kyst med frodige fjell

Et land som frister med fine strender langs Adriaterhavet i tillegg til en rik historie, godt bevarte middelalderbyer og en fargerik kultur. Montenegro kan skilte med storslått natur, høye fjell som hever seg bak den vakre kysten og det herlige, turkisblå vannet. Langs hele den delen av den montenegrinske kysten som kalles Budvas riviera ligger strendene på rekke og rad. Noen er bare noen få meter lange og nås bare med båt, mens andre er milevis lange. Langs hele kysten tårner de mektige fjellene seg opp i bakgrunnen over det krystallklare, turkisskimrende havet. Velkommen til noen avslappende og herlige dager på Budvas riviera.


Dag 1. Hjemsted – Tivat

Fremmøte ved Oslo Lufthavn for innsjekk med flyavgang til Tivat. Ved ankomst venter vår lokale buss for transport til vårt eksklusive 5- stjernes hotell som blir vår base under oppholdet. Hotellet ligger vakkert til og vi skjønner med en gang at vi er kommet til et fantastisk sted. Her er det bare å nyte dagene i luksus og velvære.


Dag 2-6. Tivat

Frokost og middag på hotellet hver dag. Hotellet har den aller beste service og fasiliteter som kun du fortjener. Denne uken skal vi rett og slett nyte dette flotte landet med Kotorbukta som høydepunktet. Her i Tivat må vi besøke Porto Montenegro. Havnen ble i sin tid bygget av Tito som militærhavn, men er nå forvandlet til en chic marina med eksklusive butikker og kafeer. Her finnes også en yachtklubb i verdensklasse. Under oppholdet tilbyr vi flere utflukter med blant annet båttur til Perast, en historisk perle som var kontrollert av Venezia i nesten 400 hundre år frem til 1797. Vi besøker også byen Kotor med den gamle bykjernen fra 1200- og 1300 tallet. Busstur til Budva som er det mest kjente feriestedet i Montenegro. Det blir også besøk til en vingård for å smake på de edle dråper. Alt dette utenom all soling og bading i det flotte turkisskimrende havet.


Dag 7. Tivat – Dubrovnik

Til avtalt tid takker vi for oss og setter kursen mot grenseovergangen til Kroatia. Vi kjører til et hotell i utkanten av Dubrovnik som blir vår base for natten. En tur inn til Dubrovniks indre hører selvsagt med. Middag på hotellet om kvelden.


Dag 8. Dubrovnik – Hjemsted

Frokost på hotellet før vi blir kjørt til flyplassen for innsjekk med flyavgang på ettermiddagen. Ved ankomst Oslo Lufthavn igjen takker vi for turen og ser frem til nye avslappende og romantiske dager i Montenegro.


Reisefakta

Turkode:

190803

Avreisedato:

06.08.19

Hjemkomstdato:

13.08.19

Varighet:

8 dager

Reisemål:

Herlige Montenegro

Grunnpris:

Nok 10695.00