Langtidsferie i Almunecar

Langtidsferie i Almuñècar - med opphold på Costa Tropical kysten

Bli med til lune himmelstrøk ved Sør-Spanias Tropiske kyst som har over 300 solskinnsdager og et rolig tempo. Her har vi gjennom de siste 18 årene hatt gleden av å tilby denne flotte destinasjonen til hundrevis av nordmenn. Alltid en garantert suksess. Byen byr på lange strender med utsikt mot det asurblå Middelhavet. Costa Tropical, Sør Spanias 19 kilometer lange kyststrekning med 26 strender øst for Malaga. Kysten er inngangsporten til mange av Andalusias maleriske hvite byer og tett ved noen av de berømte kulturbyen. Kysten er spektakulær med klipper og små bukter og det milde klimaet gjør landskapet perfekt til dyrking av eksotiske frukter og grønnsaker.


Dag 1. Hjemsted – Almuñécar

Fremmøte ved Oslo Lufthavn for flyavgang til Malaga. Ved ankomst venter vår lokale buss som transporterer oss til byen Almuñécar. Ved ankomst kjører vi til vårt 4- stjernes Hotel Victoria Playa for innsjekk. Under oppholdet serveres det middag, lunsj, frokost samt vann og vin til maten hver dag.


Dag 2–17. Almuñécar

Almuñécar har et helårig behagelig klima. Vintrene er perfekte - milde og tørre - og somrene varme og solfylte. Med fjellene i bakgrunnen og med utsikt til Middelhavet, ligger Almuñécar oppe i høyden mellom to elver. Landbruket er viktig – med fruktbar jord som er perfekt for å få til tropiske frukter. Fiske er også en stor industri samme som en bærekraftig turisme som blir utviklet uten å ødelegge områdets naturlige skjønnhet. Du kan se spor av byens første innbyggere i de fønikiske og romerske ruinene og det mauriske slottet fra 1500-talet som dominerer den ene siden av Almuñécar på Peñón del Santo. Gamlebyen, er typisk andalusisk med svingete gater, balkonger dekket med geranium og små solfylte hjørner. Attraksjoner her inkluderer kirken med navn “Encarnación” og det arkeologiske museet. Nede på stranden finner du en 19 km lang kystlinje med spektakulære klipper, små bukter og lange strekninger av rullesteinstrender. Almuñécar med sin fantastiske natur og krystallklare vann, er byen et flott sted og utforske og å nyte. Det blir mye opp til hver enkelt hva de ønsker å tilbringe dagene med, hvilke utflukter som kan være interessante, og hvilke reisemål de ønsker og utforske på egenhånd. Reiseleder vil være behjelpelig med gode råd og tips for hva som er verdt å få med seg.


Dag 18. Almuñécar – Hjemsted

Et innholdsrikt opphold er over og vi må takke for oss. Bussen kjører tilbake til Malaga for flyavgang tilbake til Oslo Lufthavn. Ved ankomst Oslo gjenstår det å si ”Hasta Luego”, som betyr ”på gjensyn”, til våre nye venner og reisefeller. En uforglemmelig reise er over.


Reisefakta

Turkode:

191101

Avreisedato:

04.11.19

Hjemkomstdato:

20.11.19

Varighet:

17 dager

Reisemål:

Langtidsferie i Almunecar

Grunnpris:

Nok 12495.00