Høstens beste velværeferie

Høstens beste velværeferie - ren nytelse

Bli med oss på en spennende reise til Pärnu, byen som har erfaring med Spa helt tilbake til 1850 tallet. Vi har valgt Pärnu på grunn av den mineralrike leiren som befinner seg i Rigabukten og som ansees og ha en velgjørende effekt på mennesker. Pärnu er en ”helseby” med høy internasjonal status. Her kommer turister fra over 50 ulike land for å nyte godt av byens Spatilbud. Vi bor på Tervis Spa Hotell som ligger i gangavstand til sentrum og like ved sjøen. Rommene er nyrenoverte og har radio, TV, kjøleskap samt telefon med direktevalg. De fleste rom har balkong med fin utsikt over strandparken eller sjøen. Hotellet har spesialisert seg på mange forskjellige behandlinger som for eksempel klassiske behandlinger med blant annet leirinnpakning, akupunktur, terapeutiske bad, massasje osv. Pärnu er en vakker og spennende by med utrolige lave priser for et handlehjerte. Velkommen til noen uforglemmelige dager.


Dag 1. Hjemsted – Stockholm

Vi kjører via Karlstad, Ørebro til Stockholm med stopp underveis for blant annet individuell lunsj i Ørebro. Ved ankomst Stockholm kjører vi til Tallinks terminal for innsjekk. Straks etter avgang samles vi i restauranten og får servert dagens middagsbuffet. Ikke gå glipp av den fantastiske skjærgården med mer en 24.000 små og store øyer.


Dag 2. Tallinn – Pärnu

Frokost om bord. Vi samles i bussen og setter kursen mot Pärnu med ankomst ca. kl.13.00. Vi blir ønsket velkommen og sjekker inn på vårt hotell Tervis Spa. Straks etter innsjekk samles vi for servering av dagens lunsj. Ettermiddagen benytter vi sammen med reiselederen/ sjåføren til å gjøre oss bedre kjent med hotellet. Om kvelden serveres middag.


Dag 3–9 Pärnu Spa

Frokost, lunsj og middag på hotellet hver dag. Dagen i dag starter med et legebesøk. Reiseleder er til stede og hjelper til med språket. Behandlingen starter straks etter legebesøket. DAGENE BLIR EN FORNØYELSE, NYT OPPHOLDET. Nå skal vi oppvartes med gode behandlinger for kropp og sjel. Spenninger og stress skal bort! Vi får massasje og kroppsomslag alt hva legen finner ut av i samsvar med din helse. Hver morgen er det tilgang til morgenbadstue og et flott svømmebasseng. Du møter til middag hver dag som ”et nytt og bedre menneske”. For de som ønsker det kan det kjøpes ekstra massasje og mange andre behandlinger til en utrolig lav pris, her finnes alt.


Dag 10. Pärnu – Tallinn

Dagene går fort og vi må dessverre takke for oss før vi setter kursen tilbake til Tallinn. Det blir tid på egenhånd i byen før vi igjen samles og kjører til båten for overfart til Stockholm. Straks etter avgang samles vi til middagsservering i skipets bufférestaurant.


Dag 11. Stockholm – Hjemsted

Frokost om bord før vi samles i bussen og setter kursen tilbake til vårt hjemsted med alle nødvendige stopp underveis. Allerede kjenner vi lengselen tilbake til Pärnu.


Reisefakta

Turkode:

191102

Avreisedato:

03.11.19

Hjemkomstdato:

13.11.19

Varighet:

11 dager

Reisemål:

Høstens beste velværeferie

Grunnpris:

Nok 9195.00