Reis til Torremolinos 2

På den vakre Costa del Sol kysten med opphold på Sol House

Hva er bedre enn en reise til vakre Torremolinos på 4- stjernes hotell. Torremolinos er et av Spanias eldste og mest kjente reisemål. Herfra er det kort vei til populære Malaga. Stranden i Torremolinos er lange og bred, og restaurantutvalget er stort med både spanske og internasjonale restauranter, mange med lekre fiske- og skalldyrsretter på menyen. La Carihuela, den gamle fiskerlandsbyen, har flere restauranter som serverer Malagas velsmakende spesialitet Pescado al Sal – fisk innbakt i salt. I vinterhalvåret er tempoet ganske rolig, mens i sommermånedene er det fullt liv på alle barene i Puerto Marina. Området har 320 soldager i året, og selv på vinterstid er snittemperaturen på 16 – 18 grader.


Dag 1. Hjemsted – Torremolinos

Fremmøte ved Oslo Lufthavn for flyavgang til Malaga. Ved ankomst venter vår lokale buss som kjører til Torremolinos og kjører til vårt 4- stjernes hotell. Vårt hotell Sol House som ligger helt ned til strandpromenaden og holder en høyere standard med beliggenhet inntil en av verdens flotteste marinaer. Om ettermiddagen blir det velkomstmøte med middagsservering om kvelden.


Dag 2-14. Torremolinos

Torremolinos ligger vakkert til. Byen var en av de første turistdestinasjonene hvor solhungrige skandinaver ville tilbringe sine feriedager. Her møtte turistene et varmt og hjertelig folk som tok imot dem med åpne armer. Torremolinos er en av Spanias eldste og mest besøkte turiststeder med sin lange, brede strand og store tilbud av spanske og internasjonale restauranter. Byen ligger ikke langt fra den sjarmerende og genuine storbyen Malaga, som har bra restauranter og mange barer. Her finner du det beste utelivet i havnen Puerto Marina. Det vil bli mulighet for å delta på utflukter under oppholdet. Hva med en tur opp til den gamle og spesielle byen Ronda, som også blir kalt Tyrefekternes vugge. En annen koselig by, Mijas, ligger på 428 moh, og er en av de populære hvite byene i Spania. Sol og varme er også viktig for de fleste. Enten du velger bassenget ved hotellet eller en solseng på stranda. Eller hva med en tur i treningsrommet eller Spa avdelinger? Hotellene har alle fasiliteter, gled deg!


Dag 15. Torremolinos – Hjemsted

Et innholdsrikt opphold er over og vi må takke for oss. Bussen kjører tilbake til Malaga for flyavgang på formiddagen. Ved ankomst Oslo Lufthavn takker vi for noen fantastiske dager på Costa del Sol kysten.


Reisefakta

Turkode:

191104

Avreisedato:

03.11.19

Hjemkomstdato:

17.11.19

Varighet:

15 dager

Reisemål:

Reis til Torremolinos 2

Grunnpris:

Nok 13695.00