Julemarked i København

Julemarked i København - opplev det glitrende Tivoli i københavn

Når julen gjør sitt inntog, drysser det litt ekstra julestøv over København. Her oser det av julehygge og god stemning! Julegirlandere henges opp på Strøget i midten av november og lukten av gløgg, "æbleskiver", og brente mandler pirrer nesen mens julemusikk strømmer fra butikkene. København yrer av koselige julemarked, og det er lite som slår den magiske opplevelsen av å spasere fra julemarked til julemarked og nyte den unike julestemningen fra bodene. Det mest kjente julemarkedet er kanskje Jul i Tivoli, men byen byr på mange, mange flere.


Dag 1. Hjemsted - Oslo

Vi kjører til Oslo hvor vi går om bord i et av DFDS sine flotte skip for avgang til København. Vi spiser middag om bord og hygger oss i lag. Båten har alle fasiliteter med underholdning og dans utover kvelden.


Dag 2. København

Frokost om bord før ankomst København. Sammen med vår lokalguide ser vi på noen av de mest kjente severdigheter i byen. På Københavns Tivoli får du en herlig atmosfære som skapes med nisser, juletrær og ren nostalgi. Enten du er på jakt etter julegaver eller komme i ordentlig julestemning, bør du ta turen innom. Tivolis mange spillboder og karuseller holdes fortsatt åpent, samtidig som det er mer enn 60 juleboder på plass. Her kan du handle alt fra søtsaker, gløgg, julepynt, håndlagede varer og delikatesser. De yngste kommer til å elske å vandre gjennom julemarkedene, så vel som kjærestepar og vennegjengen.


Dag 3. København

Frokost på hotellet. Dagen er din. Vi anbefaler et besøk på et av Københavns mange julemarked. Nyhavn er en opplevelse. Mennesker fra hele verden møtes på de utallige uteserveringsstedene for å nyte folkelivet. Dagen går fort og vi samles igjen for båtavgang tilbake til Oslo utpå ettermiddagen. Vi hygger oss i lag og spiser middag om bord.


Dag 4. Oslo – Hjemsted

Frokost om bord før ankomst Oslo. Straks etter ankomst samles vi i bussen og setter kursen tilbake til vårt hjemsted med alle nødvendige stopp underveis. God jul!


Reisefakta

Turkode:

191202

Avreisedato:

03.12.19

Hjemkomstdato:

06.12.19

Varighet:

4 dager

Reisemål:

Julemarked i København

Grunnpris:

Nok 5395.00