Julemarked på Røros

Julemarked på Røros - med overnatting på Vauldalen Fjellhotell

Med sine fargerike trehus, hvit snø som legger seg oppetter veggene og en blåtime som fortryller både store og små, danner verdensarven Røros den perfekte rammen for et utendørs julemarked. Vi har valgt å bo på Vauldalen Fjellhotell, et nostalgisk og sjarmerende sted med vertskap i verdensklasse. Har du ikke følt deg velkommen før drar du i alle fall ifra Vauldalen som en dronning eller konge. Rett og slett en opplevelse.


Dag 1. Hjemsted – Vauldalen

Vi kjører nordover og gjennom den vakre Gudbrandsdalen til Dovrefjell, svinger av mot Alvdal, videre til Røros og Vauldalen med flere stopp underveis. Ved ankomst Vauldalen Fjellhotell utpå ettermiddagen blir vi ønsket velkommen av et fantastisk flott personale. Her blir du tatt vare på og oppvartet som en dronning eller konge. Nyt oppholdet. Middagsservering på hotellet om kvelden.


Dag 2. Røros

I dag tar vi turen til Røros. Bergstaden er pyntet til julemarked og oser av julestemning. Det blir god tid til å rusle rundt i alle de koselige, julepyntede butikkene og gatene. Etter hvert så har bodrekkene strekt seg oppover gata mot Sangerhuset da de har blitt flere utstillere som har blitt med. Her finnes alt av norsk husflid, julemat og tradisjonsrike førjulsaktiviteter. Nyt dagen! Med hest og slede i fakkelskinn går ferden innover skogen til Volldalskoja hvor dagens middag blir servert. Her blir felespill og visesang rundt bålet. Tilbake på hotellet fortsetter kvelden med moro og dans til husets orkester.


Dag 3. Vauldalen – Hjemsted

Det blir flere hyggelige stopp underveis med blant annet en stopp ved Lysgrotta i Alvdal. Tilbake igjen til vårt hjemsted tidlig på kvelden.


Reisefakta

Turkode:

191203

Avreisedato:

06.12.19

Hjemkomstdato:

08.12.19

Varighet:

3 dager

Reisemål:

Julemarked på Røros

Grunnpris:

Nok 4995.00