Julemarked i Bremen

Julemarked i Bremen - et førsteklasses opphold

Julemarkedet i Bremen blir regnet som ett av Tysklands aller vakreste. Både de historiske kulissene, de utsøkt dekorerte salgs-bodene og den romantiske belysningen bidrar til den spesielle stemningen som begeistrer besøkende hvert år. Over 170 jule-pyntede boder med nydelig juletrepynt, håndskjærte trekrybber og lysende julepyramider. Det tradisjonelle julemarkedet ved byens Rådhus og Domkirke er et av Tysklands eldste og fineste. Benytt anledningen til å la deg inspirere av et nydelig julemarked og et måltid i Bremer Ratskeller som står på UNESCO´s liste over bevaringsverdige bygninger.


Dag 1. Hjemsted – Oslo

Vi kjører til Oslo og Color Lines terminal for innsjekk med båtavgang kl.14.00. Om bord hygger vi oss i lag og samles til middagsservering i skipets flotte spisesal. Ikke gå glipp av de profesjonelle aktørene i Show Lounge utpå kvelden.


Dag 2-3. Bremen

Frokost om bord. Straks etter ankomst setter vi kursen for Bremen. Ved ankomst sjekker vi inn på vårt sentralt beliggende hotell. Nå skal vi nyte et av Tyskland flotteste julemarked. Bremen som ligger ved elven Weser byr på herlig julestemning i sin historiske bykjerne og du vil bli imponert av alle julelys og vakkert pyntede butikkvinduer. Med sine små smug og fantasifulle bindingsverkshus er Bremen en veldig spennende by å rusle rundt i. Pass på å besøke de elegante varehusene samt de mindre, godt gjemte butikkene og ta deg en herlig spasertur langs Böttcherstrasse. Tyskland er kanskje julemarkedenes vugge, og her er det lange tradisjoner knyttet til adventstiden og julemarkeder. Lukten av brente mandler, varm glühwein, honningkaker og bratwürst. Det finnes over 100 julemarkeder av en viss størrelse over hele Tyskland hvor de kan spores helt tilbake til 1400- tallet. Bli med oss på denne flotte julereisen til Tyskland.


Dag 4. Bremen – Kiel

Til avtalt tid setter vi kursen tilbake til Kiel med overfart til Gøteborg om kvelden. Middagsservering og sosialt samvær utover kvelden venter oss.


Dag 5. Gøteborg – Hjemsted

Straks etter ankomst Gøteborg samles vi i bussen og setter kursen tilbake til vårt hjemsted med blant annet stopp ved Norby kjøpesenter. God julestemning!


Reisefakta

Turkode:

191204

Avreisedato:

08.12.19

Hjemkomstdato:

12.12.19

Varighet:

5 dager

Reisemål:

Julemarked i Bremen

Grunnpris:

Nok 7595.00