Juletur i Krakow

Juletur til Krakow - rimelig og gjestfritt

Hver desember forvandles sentrum av Krakow til et eget «nisseland». Markedet sprer julestemning over hele byen som glitrer av lys i de snøhvite gatene. Den vakre gamlebyen fylles av boder og lokale husflidsvarer. Det oser av god mat og god drikke på markedsplassen. Julemarkedet lar deg vandre rundt blant fristende delikatesser, hjemmestrikkede sokker og dreide treboller. Julemusikken triller sine gjenkjennende toner utover markedet. Her er det utallige muligheter til å finne en spiselig gave til de som har alt, eller en unik kunstnerisk gave laget av flittige hender.


Dag 1. Oslo – Krakow

Fremmøte ved Oslo Lufthavn for flyavgang til Krakow. Ved ankomst venter vår lokale buss som tar oss til Hotel Best Western Krakow Old Town for innsjekk. Middag på hotellet.


Dag 2-4. Krakow

Julemarked i Krakow er synonymt med matglede og varme drikker. Her finnes det små handelsboder, grillsteder og ”drikketønner”. Hver desember forvandles sentrum av Krakow til et stort og flott julemarkedet. Markedet sprer en julestemning over hele byen som glitrer av lys i gatene. Dette er en flott tid å bruke sammen med venner og familie for å fullføre julehandelen. Handelsbodene selger god mat og drikke, ost, treleker, flott julepynt, suvenirer, keramikk, strikkeplagg og vevde produkter, samt mengdevis med krystall og håndlagde smykker i alle fasonger. Foruten handel er det julekonserter flere steder i byen som garanterer julestemning. Det blir en guidet byvandring under oppholdet.


Dag 5. Krakow – Oslo

Vi ankommer Oslo Lufthavn utpå ettermiddagen. Kanskje du allerede har bestemt deg for å ta neste års julehandel her igjen. Du er ikke alene om det, takk for turen, på gjensyn!


Reisefakta

Turkode:

191205

Avreisedato:

09.12.19

Hjemkomstdato:

13.12.19

Varighet:

5 dager

Reisemål:

Juletur i Krakow

Grunnpris:

Nok 5995.00