Nyttårsfeiring i Kiel

Nyttårsferiring i Kiel - et uforglemmelig 3- døgns cruise med Color Line

Vi inviterer til et uforglemmelig 3-døgns Nyttårscruise med Color Line. Her venter en stilfull nyttårsfeiring med måltider ogunderholdning av ypperste klasse. Alle måltider serveres i Grand Buffet. I tillegg får du alle de faste opplevelsene om bord– spa og trening med panoramautsikt, badeland, Casino, livemusikk i rolige omgivelser, disko i flere etasjer og selvsagt shopping til taxfree-priser. I tillegg tar vi deg med til Julebyen Lübeck.


Dag 1. Hjemsted – Oslo

Vi kjører til Oslo med nødvendig stopp underveis før ankomst Color Lines terminal for båtavgang til Kiel. Vi sjekker inn på våre 3- stjernes utvendige lugarer. Ettermiddagen om bord til fri disposisjon før vi samles igjen i Grand buffe for servering av dagens middagsmåltid. Ikke gå glipp av kveldens show i Show Lounge.


Dag 2. Kiel

Ankomst Kiel kl.10.00. Vi tar en utflukt til Julebyen Lübeck. Byen med alle de flotte hus som gjør at den står på UNESCO`s verdensarvliste. Vel tilbake igjen til Kiel blir det tid på egenhånd før vi igjen samles på skipet til nyttårsarrangement. Her blir det velkomstdrink, 4- retters nyttårssoupe inkludert tilhørende drikke. Rett og slett en feiende flott nyttårsaften som avsluttes med et fyrverkeri og for den sultne serveres det nattmat.


Dag 3. Kiel – Oslo

Det serveres brunch om bord før båtavgang igjen kl.14.00 mot Oslo. Vi nyter dagen om bord og samles igjen tidlig på kvelden for servering av middag i Grand Buffe. Minner igjen om show i Show Lounge.


Dag 4. Oslo – Hjemsted

Med synet av en vakker fjord, spiser vi frokost før vi legger til kai i Oslo. Vi samles i bussen og kjører tilbake til vårt hjemsted med alle nødvendige stopp underveis. Takk for turen med ønske om et Godt Nytt år til alle.


Reisefakta

Turkode:

191206

Avreisedato:

30.12.19

Hjemkomstdato:

02.01.20

Varighet:

4 dager

Reisemål:

Nyttårsfeiring i Kiel

Grunnpris:

Nok 5995.00