Cruise med start i Dubai

Cruise med start i Dubai - et slags Disneyland midt i ørken

Tro på alt du har hørt om Dubai, det er virkelig et utrolig sted. Ørkensafari, spektakulær arkitektur, korallrev og kritthvite strender. Dubai og De Arabiske Emirater oppfyller de fleste sine feriedrømmer. På et cruise med Jewel of the Seas fra Dubai får du sjansen til å oppleve flere spennende reisemål i den arabiske verden, som Dubai, Abu Dhabi og Sir Bani Yas Island. Alle fylt med strender, shopping og severdigheter helt utenom det vanlige. Underveis kan du glede deg til morsomme dager om bord med aktiviteter, underholdning og velsmakende måltider som er verdt å dele med noen du setter ekstra pris på.


Dag 1-2. Hjemsted – Dubai

Fremmøte ved Oslo Lufthavn hvor vi flyr til Dubai. Ved ankomst Dubai blir vi møtt av vår engelsktalende lokalguide som skal ta oss med på en rundtur i gamle Dubai. Vi opplever Dubai fra sin begynnelse som en liten fiskerlandsby på Dubai Creek til det spektakulære metropolen det har blitt. Etter rundturen blir vi kjørt til vårt Hotell Hilton Garden Dubai Al mina hvor vi skal tilbringe den første natten.


Dag 3-9. Cruise i Dubai

Vi sjekker inn på det flotte cruiseskipet Royal Caribiens «Jewel of the Sea». Straks etter at vi har fått tildelt våre lugarer blir det en bli kjent runde.Om bord er alle måltider, underholdning og de fleste aktiviteter inkludert i prisen. Skipet er utstyrt med store glasspartier som gir en fantastisk utsikt og masse lys. Under cruiset besøker vi blant annet Doha, Qatar, Bahrain, Sir Bani Yas og Abu Dhabi. Qatar har fantastisk shoppingmuligheter og vakre strender. Når du først er i Doha bør du ikke gå glipp av ørkenen som omgir hovedstaden. Du kan blant annet bli med på en fartsfylt og nervepirrende ørkensafari i firehjulsdrevne jeeper med erfarne sjåfører, toppet med en kopp te på en sanddyne i solnedgangen. En litt mer stillegående ørkentur kan du få på en kamelrygg. Bahrain sitt kongeriket består av over hele 30 øyer - alle like vakre som edelstener. Det er massevis å finne på i Bahrain, og du kan oppleve alt fra moderne jetsett liv, glimrende handlemuligheter, Formel 1 billøp, antikke landsbyer, vakker natur og spennende dykkeeventyr. Vi stiger i land på paradisøyen Sir Bani Yas med 36 000 kvadratmeter gyllen sandstrand som strekker seg ut over en eksklusiv paradisøy i Persiabukten med hundrevis av palmer, over 2000 komfortable solsenger og klassiske strandhytter for avkjølende skygge. En del av Sir Bani Yas utgjør et fantastisk naturreservat, hvor truede dyrearter fra den arabiske halvøyen og Afrika, f.eks. giraffer, flamingoer og geparder, streifer fritt omkring – så pass på at du får med deg en spennende safari i løpet av besøket. Det finnes også en rekke aktiviteter som sandvolleyball, tennis, snorkling, fitness, dansekurs eller du kan unne deg en herlig massasje i en av strandhyttene. På øya finnes det også en bar og lounge med levende musikk og underholdning. På denne øya kan du få oppleve en drømmedag på stranden rett og slett. Vi besøker Abu Dhabi som er den futuristiske hovedstaden i De forente arabiske emirater. Det som begynte som en liten fiskeby har forandret seg til en hypermoderne verdensmetropol på bare noen få tiår. I dagens Abu Dhabi blir man møtt av imponerende bygninger, luksuriøs shopping, spennende severdigheter. Tempoet er litt roligere her enn i Dubai, men sola skinner minst like mye. Fantastiske strender og ørkenoaser kombinert med et yrende byliv kjennetegner dette flotte stedet.


Dag 10. Dubai – Hjemsted

På morgenen ankommer vi igjen Dubai. Vi stiger av skipet og formiddagen er fri til strand eller andre opplevelser. I dag skal vi ha en guidet rundtur i nye Dubai. Det blir besøk på Art Gallery, Dubai museum, Palm Island samt en fotostopp ved Burj. Al.Arab. På ettermiddagen reiser vi til Dubai Mall hvor vi får tid på egenhånd på verdens største kjøpesenter. Arealet tilsvarer 50 fotballbaner og huser intet mindre enn 1 200 butikker. På senteret finner du også et dinosaurskjelett, et akvarium, en innendørs skøytebane og en gigantisk kino. Dette er absolutt én av de heftigste opplevelsene i Dubai. Gå om bord i en tradisjonell dhow av tre, og bli med på et kveldscruise med livlig musikk. På cruiset kan du betrakte Dubais bysilhuett mens du nyter en herlig middagsbuffet med lokale spesialiteter og internasjonale retter. Vår lokale buss tar oss med til flyplassen for hjemreise. Vi ankommer Oslo Lufthavn etter noen spennende og innholdsrike dager i Dubai. Takk for turen, kanskje får du lyst til å ta turen tilbake til dette fantastiske stedet!


Reisefakta

Turkode:

200201

Avreisedato:

29.02.20

Hjemkomstdato:

09.03.20

Varighet:

10 dager

Reisemål:

Cruise med start i Dubai

Grunnpris:

Nok 15995.00