Stigs reiseklubb
Stigs reiseklubb
Stigs reiseklubb

LITT EKSTRA HVER GANG
Som medlem får du muligheten til rimeligere reiser, tilbud om restplasser samt deltakelse i gavetrekninger. Medlemskapet kan tegnes ved å ta kontakt med vårt kontor. Medlemskapet koster kun kr 85,- og har en gyldighet på 15 måneder. Alle medlemmer får kr 50,- i rabatt på alle inntegningsturer som er arrangert av C verden. Gjelder ikke ved reiser under kr.2.000.- I tillegg får du tilsendt vår turkatalog som kommer ut i januar måned, samt andre tilbud/nyheter i løpet av året.

Vervekampanjen fortsetter hvor du som medlem har muligheten til å registrere 3 nye medlemmer. I desember måned er du automatisk med i en gavetrekning pålydende kr 3.000.- Vinneren blir tilskrevet og får tilsendt et reisegavekort. I tillegg trekker vi 2 stk gavekort pålydende à kr 200,- for hver måned.

POENGJAKT MED OPPTIL KR 1.000.- I RABATT
Alle medlemmer i Stigs Reiseklubb kan samle poeng og få opptil kr.1.000,- i rabatt. Poengjakten gjelder kun ved flerdagsturer som er nevnt i årets turkatalog. Det gis 10 poeng for hvert sammenhengende døgn du er bortreist. Når du er kommet opp i 250 poeng kan du ta ut kr.500,- i rabatt på din neste reise. Ved 400 poeng kan du ta ut kr.1.000,- i rabatt på din neste reise.

REGLER FOR POENGJAKTEN:
Du må ha et gyldig medlemskap. Poengjakten er personlig og du kan ikke regne poeng sammen med f.eks. ektefelle eller barn. Rabatten kan ikke omgjøres i kontanter. Poengjakten er kun gyldig på alle reisemål arrangert av C verden. Med andre ord, det er lønnsomt å være medlem i Stigs Reiseklubb.

Vi ønsker alle gamle og nye medlemmer velkommen på tur!