Verdt å merke seg
Vårt kontor er betjent hverdager mellom kl. 08.30 – 16.30. Tlf, +47 976 60 001. Etter kontortid og i helger svarer vi på vår vakttelefon, +47 976 60 000. Du kan også gå inn på vår hjemmeside, cverden.no Send gjerne en mail til firmapost@haverstadturbiler.no
Reiser du alene og ikke har noen å dele rom med må vi dessverre belaste dem for enkeltromstillegg. Det er mulig å bestille dobbeltrom hvis det er to personer som ønsker å dele. Vennligst gi beskjed om dette ved påmelding. Det er ikke C verden plikt å finne noen du kan dele med.
Generelt holder våre hoteller minimum 3 og 4-stjerners standard. På enkelte destinasjoner kan likevel rommene være av ulik størrelse og standard. Vi gjør oppmerksom på at i Sør- og Mellom Europa er enkeltrom ofte enklere utstyrt enn dobbeltrom. På grunn av overbooking på noen hoteller i høysesongen, kan det forekomme bytte av hotell. Dette kan vi som arrangør ikke råde over, men i slike tilfeller får vi en minst like bra standard.
I tillegg til koffert anbefales en liten bag med toalettsaker og det nødvendige man trenger under overfart med båt eller ved hotellovernattinger før man ankommer endelig reisemål. Dette for å slippe å bære tung bagasje om bord i fergene eller inn og ut av hoteller. Husk å merke bagasjen med navn
C verden tilbyr en frivillig avbestillingsbeskyttelse som tilsvarer 5% av kjøpesummen dog minimum kr.800.- Denne dekker for kostnader som måtte oppstå dersom du må avbestille reisen pga. sykdom hos deg selv eller nærmeste familie. Avbestillingsbeskyttelsen må betales samtidig med depositum og tilbakebetales ikke. Forsikringen kan ikke bestilles når det er mindre enn 30 dager til avreise. Sjekk din personlige forsikring om du allerede har dette dekket.
Våre busser har god standard og er utstyrt med regulerbare stoler, aircondition, toalett, dvd, kjøleskap, kaffemaskin og musikkanlegg. På alle flerdagsturer serveres det kaffe med noe å bite i. I tillegg selges kalde drikker om bord. I henhold til norsk lov er røyking ikke tillatt i bussene.
På side 75 i vår reisekatalog finner du vår påstigningstabell. Vi tilbyr påstigning der du bor. Ta kontakt med vårt kontor så organiserer vi transport fra ditt bosted på det offentlige rutenettet og frem til nærmeste påstigningsted i henhold til vår påstigningstabell. Minimum kr. 500.- pr. person og maks kr 1.200.-
Hyggelige sjåfører og reiseledere ordner det praktiske for deg og hjelper til ved innsjekk på flyplasser, ombordstigninger på båt, innsjekk på hoteller og ikke minst grensepasseringer. Alle våre ansatte gir deg svar på de fleste spørsmål du måtte ha og husk: De er der for din skyld!
I følge EØS-avtalen bør alle ha med seg det nye Europeiske helsetrygdekortet ved utenlandsreiser. Dette gjelder også i de nye EU-medlemslandene i Øst-Europa. Det er HELFO som har disse kortene. Du bestiller kortet på følgende måter;
Gå inn på nettsiden helfo.no og enkelt bestill kortet ved å logge inn med min ID. Her kan du også bestille for øvrige familiemedlemmer.
Vi gjør oppmerksom på at pass er den eneste godkjente legitimasjon. Alle bør ha med seg gyldig pass på reiser utenfor Norden. Husk å sjekke at passet er gyldig i god tid før du skal på tur. Vi anbefaler å bære passet på deg eller i håndbagasjen – ikke i kofferten. På reiser i Norge og i Norden anbefaler vi alikevel å ha med gyldig legitimasjon. Reisende uten norsk statsborgerskap må selv ta ansvar for å sjekke behovet for visum til de enkelte land.
Personer med bestemte sykdommer/handikap/fobier/matallergier eller lignende anbefales å informere C verdenr om dette i god tid før avreise. Personer som lider av reisesyke – bør konsultere egen lege før avreise for å få utskrevet de nødvendige preparat. Dette kan være nødvendig, da vi ikke kan garantere at det alltid er nok ledige plasser foran i bussen. De som benytter faste medisiner, bør ha med resept på engelsk fra egen lege.
Ta gjerne kontakt med vårt kontor dersom dere er en større gruppe som reiser sammen. Vi tilbyr fordelaktige grupperabatter. Er dere mer enn 20 personer som reiser sammen kan vi tilby egen buss.
Vil du og dine venner reise på tur helt etter egne ønsker ordner vi selvsagt dette. Ta kontakt med vårt kontor og spør etter gruppeavdelingen. C verden tilbyr alt innen buss, båt og fly. Vi garanterer best pris og tilstreber best service.
Vår prisgaranti er din sikkerhet. Garantien gjelder for alle turer med minimum en overnatting. Får du turen billigere hos en annen turoperatør, betaler vi mellomlegget samt 10% av hele kjøpesummen. Det må imidlertid fremlegges dokumentasjon på at turen foregår i samme tidsperiode med likeverdig innhold.